Hoe in te schrijven voor de ICW

Om mee te mogen doen bij de ICW wedstrijd moet je je inschrijven voor deze wedstrijd op de site van de KNWU, je moet minimaal 8 jaar zijn.
Dit kan via de volgende url: https://mijn.knwu.nl Mocht je al een account hiervoor hebben dan kan je inloggen, mocht je geen account hebben, dus geen lidmaatschap van de KNWU, dan kan je je kosteloos registreren (knop rechtsboven) en vervolgens aanmelden (registreer het kind en niet de ouder!).
Ga vervolgens naar kalender en selecteer de wedstrijd die je wilt rijden (bv. 15 mei in Norg).
Je kan dan inschrijven voor de categorie waarin je de wedstrijd rijdt.
Mocht je geen KNWU start - of wedstrijdlicentie hebben dan kan je met een KNWU dagstartlicentie éénmalig deelnemen, de kosten hiervan zijn t/m 11 jaar €2,- van 12 t/m 18 €4,- en 19 en ouder €6,-. Met deze dag-startlicentie kun je verzekerd deelnemen aan wedstrijden die openstaan voor startlicentiehouders. Mocht je ook geen KNWU lid zijn, dan moet je ook een daglidmaatschap KNWU aanschaffen (€1,-).
De kosten voor de wedstijd zelf zijn 8 t/m 14 jaar €3,- en voor de rest €5,- per wedstrijd.

Hier even wat voorbeelden:
10 jaar en geen KNWU lid: daglicentie €2,- + daglidmaatschap €1,- + wedstrijdgeld €3,- = totaal €6,-
14 jaar en KNWU lid en (starters)licentie: wedstrijdgeld €3,- = totaal €3,-
16 jaar en KNWU lid zonder licentie: daglicentie €4,- + wedstrijdgeld €5,- = totaal €9,-

Informatie over de KNWU daglicentie en daglidmaatschap is hier te vinden: https://kenniscentrum.knwu.nl/licenties1/dag-startlicentie-en-dag-lidmaatschap#startlicentie-dag-startlicentie-en-dag-lidmaatschap
Informatie over de ICW is te vinden op de site van KNWUNoord: https://www.knwunoord.nl/