Activiteiten en het coronavirus (update)

Om de besmetting van het coronavirus tegen te gaan heeft het kabinet opgeroepen om sociale contacten sterk te verminderen.
Ook de sportbonden zoals de NOC*NSF, NTFU en KNWU roepen op om clubbijeenkomsten zoals ritten, trainingen, vergaderingen en vieringen tot en met 6 april 1 juni af te lasten.
De Noordelijke ATB Club volgt deze adviezen op en daarmee gaan alle clubactiviteiten (dus ook de nieuwelingen training) voorlopig tot en met 6 april 1 juni niet meer door.
De komende periode blijven we in contact met de instanties om ons te laten informeren. Zodra het advies wijzigt, brengen we je daarvan via de diverse kanalen op de hoogte.

Wat kun je zelf doen?
Volg de voorzorgsmaatregelen van het RIVM op: was je handen regelmatig, hoest/nies in de binnenkant van je elleboog, gebruik een papieren zakdoek en schud geen handen en houd anderhalve meter afstand.

UPDATE 24 april 2020
We zijn momenteel aan het onderzoeken hoe we de jeugdtraingen weer kunnen oppakken. Zodra we hier duidelijkheid over hebben zullen we dit laten weten.
We doen dit in overleg met de gemeente Noordenveld en onze sportpartners NTFU, KNWU en NOC*NSF.

Mogelijkheden voor jeugd van 17 jaar en ouder

Voor jeugdleden geldt dat ze tot en met de leeftijd van 16 jaar mee mogen doen met de jeugdtraining van de club.

Nu geldt voor een aantal leden dat zij dit jaar de leeftijd van 17 jaar bereiken en ze dus afscheid moeten nemen van de jeugdtraining.

Maar we willen jullie als club natuurlijk graag de mogelijkheid blijven geven om van onze mooie sport te genieten daarom hierbij de mogelijkheden om bij de club te blijven trainen.

  1. Op zaterdag meegaan als begeleider bij de jeugdtraining, heb je interesse meld dit dan bij één van de trainers.

  2. Op zaterdag blijven fietsen vanaf de Zwerfsteen door met elkaar af te spreken.

  3. Met de clubtrainingen meegaan, zowel bij de NAC als bij NOAD en MARUM zijn er trainingsavonden en zaterdag/zondag trainingen waar je mee kan gaan. De trainers kunnen je hier meer informatie over geven, maar je kan ook even op de website van de clubs kijken.

Clubkleding 2018

Er is nieuwe clubkleding. Deze kan besteld worden via de website van de leverancier: rbl-wear.nl

Er is een handleiding voor het plaatsen van een bestelling: Handleiding bestellen

De verenigingscode is: nac2018

Voor vragen over bestellingen etc bel: 06 154 41 035

Alle overige vragen mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wat algemene zaken rondom de clubkleding en andere te bestellen zaken:
- Clubkleding kan gehaald en gepast worden bij: BikeLife Roden, Kanaalstraat 66 9301 LT Roden.
- Elke eerste van de maand wordt er kleding besteld (wat dus niet op voorraad is) daarna duurt het 6 weken tot levering.
- Van de voeding die te bestellen is vloeit 25% weer terug in de clubkas.
- Regelmatig worden er mooie aanbiedingen geboden op deze website voor leden van de NAC.
- Ook kindermaten zijn te bestellen.

10% korting bij BikeLife Roden

Als lid van de Noordelijke ATB Club, krijg je bij BikeLife Roden 10% korting op het gehele assortiment (zonder inruil, fietsplan of al bestaande acties). Dus als je iets nodig hebt ga naar BikeLife Roden, meld even dat je lid bent van de Noordelijke ATB Club en je krijgt die 10% korting. Binnenkort volgen er meer acties waar we je zo spoedig mogelijk van op de hoogte brengen.